Selectează o Pagină

Elevii clasei a III-a C, împreună cu doamnele învățătoare Pintea Adriana și Tirb Denisa, au sărbătorit miercuri, 29.11.2023, 500 de zile din viața lor de școlari.

Copiii au nevoie să fie valorizați periodic pentru a le susține motivația pentru învățare la un nivel ridicat, în mod constant. În acest sens, celebrarea celor 500 de zile de școală,  a reprezentat o ocazie foarte bună pentru a-i face să se simtă speciali, pentru a conștientiza trecerea timpului și a cunoștințelor acumulate.

Pentru că evenimentul s-a petrecut în preajma zilei de 1 Decembrie, elevii au fost surprinși cu un decor special, dar și cu informații și curiozități legate de Ziua Națională a României. În acest sens,  în cadrul Întâlnirii de dimineață, elevii au scris mesaje prin care și-au exprimat gândurile față de frumusețile și bogățiile țării în care locuiesc.

La centre au descoperit 500 de adevăruri UIMITOARE despre România, prin intermediul domeniilor: artă și cultură, istorie, geografie, sport, știință și tehnică.

Ei și-au imaginat de asemenea cum va arăta țara lor în următorii 500 de ani.

Părinţii copiilor au fost la înălţimea momentului atât prin implicare, cât și prin emoțiile avute.

Ca la orice sărbătoare, momentul mult așteptat a fost servirea tortului – o surpriză dulce pregătită cu drag de părinții elevilor de la clasă.

Mari și mici, am cântat „LA MULȚI ANI!” și ne-am făcut urări pentru următoarele 100 de zile de aventură, de noi descoperiri, de provocări, ce ne vor aștepta.

O zi reușită, pe parcursul căreia, 26 de inimioare au fremătat de emoție și bucurie!

 

Propunătoare: prof. înv. primar Pintea Adriana

                           prof. înv. primar Tirb Denisa