Selectează o Pagină

Azi, 8 decembrie, s-a organizat prima ediție a Târgului de Crăciun din acest an școlar. La această primă ediție, elevii de gimnaziu au fost cei care au umplut mesele cu bunătăți pe care cadrele didactice și colegii lor au avut ocazia să le savureze. Atmosfera a fost plăcută, elevii au socializat, s-au distrat, s-au răsfățat cu numeroase preparate, au acordat interviuri și s-au bucurat de colinde.

Târgul de Crăciun de la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” este un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor și realizat prin implicarea totală și entuziastă a tuturor elevilor de gimnaziu și liceu. Această activitate este un exercițiu de viață practică: elevii pregătesc produsele, își prezintă „marfa”, negociază, socotesc și strâng banii. Așadar, un bun exercițiu de învățare.

            Aceste activități de antreprenoriat din școala noastră au și un obiectiv clar pentru banii câștigați. Pentru târgul din acest an, Consiliul Școlar al Elevilor și-a stabilit ca obiectiv Laboratorul Smart al școlii.

            Felicitări și mulțumiri pentru reușita acestei zile tuturor elevilor, părinților, profesorilor și organizatorilor. Un mulțumesc adresăm și conducerii școlii pentru tot sprijinul acordat.

            Reușita acestei zile ne încurajează să anunțăm și organizarea celei de-a doua ediții, în data de 15 decembrie, iar atunci liceenii vor fi cei care ne vor răsfăța cu delicii culinare!

 

Autor:

prof. Emanuela Țiț