Selectează o Pagină

Aveţi un ban? Cumpăraţi cerul!

 Nu aveţi bani? Dăruiţi un pahar cu apă, o pâine şi veţi primi Raiul.

Daţi lucruri pieritoare şi veţi primi fericirea veşnică.

Miluiţi pe cel sărac şi chiar dacă veţi tăcea la Judecată,

o mie de guri vă vor lua apărarea…

-Sfântul Ioan Gură de Aur

 

Binele se face în liniște, știm asta. Dar, în același timp, dorim să facem cunoscute acțiunile de acest fel, pentru a-i inspira pe cei din jurul nostru, poate nu doar în această perioadă, să se gândească la aproapele lor. Și noi încercăm, prin diferite acțiuni și gesturi, să ne ținem aproapele aproape.

În acest sens, în perioada 20 noiembrie- 8 decembrie, Consiliul Școlar al Elevilor a derulat, alături de comunitatea OFacem Oradea, o campanie caritabilă pentru a veni în sprijinul unor familii defavorizate.

În cadrul acestei acțiuni, s-au adunat: alimente neperisabile, produse de igienă personală, haine, jucării, rechizite și cărți. În luna decembrie, chiar de Sărbătoarea Crăciunului, aceste produse vor ajunge la cei care au nevoie de ele.

Sperăm ca toate aceste obiecte, oferite cu bucurie, să aducă, fie și preț de-o clipă, un zâmbet în plus pe chipurile celor pe care viața îi pune puțin mai mult la încercare.

Le adresăm mulțumiri părinților și elevilor școlii noastre care, întotdeauna și de fiecare dată, cu generozitate, răspund afirmativ acțiunilor de acest fel, în numele iubirii.

 

Autor:

prof. Emanuela Țiț