Selectează o Pagină

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Este o întrebare la care fiecare dintre noi, fie că este adult sau copil, are cu siguranță un răspuns. Fiecare are o înțelegere personală asupra acestei sărbători, știind că este ceva magic, ceva ce simte doar în perioada aceasta din an, când Nașterea pruncului Isus aduce BUCURIE, BUNĂTATE, IUBIRE, GENEROZITATE.

Este deja o tradiție în școala noastră ca în apropierea celei mai frumoase sărbători a creștinătății, Nașterea Mântuitorului Isus Hristos, să organizăm Târgul de jucării alături de Asociația Pro Bambini. Copiii de la ciclul primar alături de învățătoarele lor și sprijiniți, desigur, de familie învață să ofere, să renunțe la o jucărie sau mai multe.

Un copil care va simți Crăciunul ca pe o sărbătoare a bucuriei alături de cei dragi, ca pe un prilej de joc, de apropiere și conectare cu cei din jur, ca pe o ocazie de a dărui celui care are mai puțin, va fi un adult care va crede toată viața în spiritul lui Moș Crăciun și în minunile bradului împodobit.

Le mulțumim tuturor celor care vor aduce zâmbete pe chipul copiilor care vor beneficia de suma de bani adunată în uma organizării acestei acțiuni caritabile.

 

Coordonatori proiect:

prof. Nicoleta Popa și prof. Monika Gaspar