Selectează o Pagină

A venit?

A venit!

Moș Crăciun a ajuns și la preșcolarii gupei A ai liceului nostru, marcând magia sărbătorilor de iarnă cu o veselie pe care copiii au îmbrățișat-o așa cum numai un suflet de copil poate să o facă. Cândva vor înțelege că a dărui face parte din această viață, care abia ce li se deschide înainte , iar  Moș Crăciun îl prevestește pe pruncul Isus, care a ales cândva să se nască printre oameni, pentru a-i învăța tainele iubirii lui Dumnezeu cel Bun. Moș Crăciun- un simbol al dărnicie, de prezența căruia se bucură acum cei cărora încă nu le-au căzut aripile…!

Albinuțele grupei A l-au întâmpinat pe blândul moșneag cu un grup de colinde, cu o scenetă despre nașterea Mântuitorului și cu multe-multe emoții, împărtășite și de cei care au venit să-i vadă: părinți, bunici, frați, prieteni.

Priviți-le sufletele și bucurați-vă împreună cu ei de bucuria care le inundă chipurile! Și de data aceasta Moș Crăciun a socotit că au fost cuminți și le-a dat în dar bucuria de a dărui, pe care o vor înțelege ei mai tărziu, după ce vor mai crește…!

Educatoarele grupei A:

Betea Carmen și Brăinas Daniela