Selectează o Pagină

  Clasa pregatitoare B a primit în această săptămână, vizita marelui actor al teatrului Regina Maria, domnul Tripa Rin. Pentru că nimic nu este întâmplător în viață, ne considerăm norocoși că a putut să vină în cadrul activităților de după masă, să ne încânte cu o interpretare specială pentru clasa noastră, respectiv a  personajul Apolodor, din „Cartea cu Apolodor” scrisă de Gelu Naum. 

Astfel, ei l-au ascultat cu mare atenție și drag, conduși fiind de curozitatea de a afla unde a poposit micul pinguin. Copiii clasei noastre au fost încântați să participe la un spectacol interactiv, deosebit de bine realizat, constituind astfel un prilej de îmbogățire culturală prin intermediul poveștilor, nu doar citite, ci transpuse cu măiestrie de domnul Rin.

   După ce a plecat domnul Rin, elevii clasei pregătitoare B, au lucrat in echipe și au colorat desenele realizate de actorul nostru în timpul reprezentației. La sfârșit ei au făcut un tur al galeriei pentru a vedea toate desenele colorate de celelalte echipe. Rezultatul: copii fericiți și încântați, alături de învățătoare pline de recunoștință.

   Profesor învățământ primar: Mureșan Ramona, Abrudan Luminița și  Betea Carmen.