Selectează o Pagină

 În data de 9 februarie 2024, la liceul nostru a avut loc etapa locală a concursului regional Testing English Skill Competition/ TES, ediția a III-a. Proiectul este în CAER 2024, poziția 1526/pag.35 și este organizat de  Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Colegiul Național ,,Silvania din Zalău. De la școala noastră au participat un număr de 145 de elevi la toate cele 4 secțiuni propuse de concurs: Scriere, Traduceri, Cultură și Civilizație, Scriere creativă. Concursul este menit să ofere elevilor noi perspective asupra studierii în complexitate a limbii engleze, să-i conștientizeze de necesitatea abordării elementelor de cultură și civilizație pentru aprofundarea unei limbi străine.

       De la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” s-au calificat la etapa județeană, la toate secțiunile,  un număr de 29 de elevi coordonați de profesorii: Radu Adina, Daina Raluca, Mureșan Paula și Hoduț Natalia. Îi felicităm pe toți elevii și le dorim succes la etapa următoare.

      Le mulțumim pentru implicarea în organizarea acestei etape, echipei de proiect, de la nivelul școlii: Daina Raluca, Mureșan Paula, Țiț Emanuela, Capriș Patricia, Ciarnau Alexandra și nu în ultimul rând conducerii liceului pentru sprijin, domnului director Cristea Aurelian Andrei și doamnei director adjunct Mureșan Rodica.

Coordonator local- Hoduț Natalia