Selectează o Pagină

Despre importanța implicării tinerilor în comunitatea, în care este mare nevoie de a se răspândi și promova dedicarea timpului, energiei și talentului, au aflat elevii cleselor a 9-a A și B, precum și a 10-a A și B, la seminariile de promovare a volutariatului, organizate de Caritas Eparhial Oradea.   

Beneficiile pe care le poate oferi volutariatul, condițiile legale ale participării la activități de voluntariat și oportunitățile de voluntariat din cadrul asociației: sprijin la cantina socială, la Centrul rezidențial „Casa Frențiu,” voluntar-clovn în trupa „Prieteni pentru un zâmbet,” activități administrative, organizarea și participarea la evenimente de conștientizare socială, la târguri ONG și activități de fundraising au fost cuprinse și prezentate cu multă dăruire de Andreea Ghercă.

Interesul elevilor s-a manifestat prin angajamentul acestora, preocupați de spirjinirea în mod activ a proiectelor și inițiativelor Caritas Eparhial Oradea.

Mulțumiri domnilor prof. diriginți pentru deschiderea cu care încurajează și susțin promovarea valorilor sănătoase pentru comunitate, precum și dnei. prof. Patricia Capriș, responsabil SNAC în cadrul liceului, cea care facilitează organizarea sesiunilor de promovare.  

Autor:

prof. Capriș Patricia