Selectează o Pagină

Clasa pregătitoare B a sărbătorit 100 de zile de şcoală. Copii noştri BRAVI, au păşit curajoşi în lumea minunată a “junglei” din “Garda Felină”, conduşi de mascotele clasei, Kiara şi Kion, ghidaţi fiind de doamnele învăţătoare, părinţi, bunici şi fraţi.Astfel, ei au prezentat deosebitele  colecţii realizate, dând dovadă de dibăcie, creativitate, ingeniozitate, fiind susţinuţi de cei dragi.

Activităţile la centre au fost pe placul bravilor noştri elevi, ei realizând de exemplu, experimente la centrul de Ştiinţe şi anume au încercat să pună 100 de picături pe o monedă. La centrul de Citire, pe baza unei mici poveşti din Garda Felină, au reuşit să constate că nu este bine să judece aspru o persoană  sau morala poveştii: “Nu judeca o hienă după petele ei!”. La centrul de Arte, elevii au confecţionat ochelari pentru petrecerea celor 100 de zile iar la centrul de scriere au creat o felicitare, în care au răspuns la întrebări, precum: “ Ce ţi-a spus mama se 100 de ori?/Ce ţi-au spus doamnele învăţătoare de 100 de ori?”.

A  fost o zi distractivă, pe placul micilor şcolar,  emoţionantă pentru doamnele învăţătoare, Abrudan Luminiţa, Betea Carmen , Mureşan Ramona, cât mai ales pentru părinţii care le-au fost alături copiilor.

Autor:

prof. înv. primar Mureşan Ramona