Selectează o Pagină

Inspirată de gândurile activistului american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, m-am alăturat proiectului #44pentruprieteni2024 împreună cu 5 elevi din clasa a XI-a A. Un grup mic de voluntari pentru că am ales să participăm la Pyramid Learning Center, un centru care ajuta copiii și tinerii să comunice și să inițieze interacțiuni în ciuda dizabilităților cu care s-au născut.

Rebeca, Lavinia, Sophie, David și Bogdan au participat la activități de terapie individuală, au socializat cu copiii care vin la centru, au învățat despre importanța intervenției timpurii la copiii cu autism, au ajutat la pregatirea materialelor didactice pentru activitățile viitoare de la centru.  

        Le mulțumim celor de la Pyramid Learning Center pentru oportunitatea de a deveni mai conștienți de caracteristicile persoanelor cu această afecțiune și că e nevoie doar de un mic efort pentru a fi mai buni și mai înțelegători cu cei de lângă noi, marcând astfel ziua de 2 aprilie-Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului .

        Un eveniment din cadrul 4/4 PentruPrieteni, organizat în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în România și Consiliile Americane pentru Educație Internațională.

prof. Hoduț Natalia