Selectează o Pagină

 La etapa județeană a concursului Testing English Skill (TES), ediția a III-a, proiect în CAER 2024, poziția 1526, organizată în data de 28 martie 2024 la Liceul Greco-Catolic “Iuliu Maniu”, de la școala noastră au participat 29 de elevi la toate cele 4 secțiuni ale concursului. Concursul este  organizat de  Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Colegiul Național ,,Silvania din Zalău, iar la faza județeană au participat și elevi de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, de la Școala Gimnaziala „Octavian Goga” și de la Colegiul Național „Onisifor Ghibu”.

          De la liceul nostru s-au calificat 6 elevi pentru următoarea etapă. Le dorim mult succes, îi felicităm și pentru acest rezultat pe următorii elevi care, în urma obținerii Premiului I la etapa județeană, vor participa la etapa regională care va avea loc în data de 18 aprilie 2024: Șerfezi Sofia– cls. a V-a- prof. coord. Radu Adina, secțiunea Traduceri;  Costaș George, cls. a VII-a C- prof. coord. Mureșan Paula, secțiunea Cultură și civilizație;  David Costea-cls. a X-a A-prof. coord. Hoduț Natalia, secțiunea Cultură și civilizație; Voicu Tudor-cls. a X-a A, prof. coord. Hoduț Natalia, secțiunea Traduceri;  Pop-Cohuț Zena, cls.a XI-a A, prof. coord. Hoduț Natalia, secțiunea Ortografie; Giurgiu Maia-cls. a XII-a A, prof. coord. Hoduț Natalia, secțiunea Scriere creativă.

          Îi felicităm pe toți elevii care au răspuns acestei provocări lingvistice și au dovedit că iubesc și cunosc limba engleză. Felicitări și cadrelor didactice de la toate școlile implicate în acest concurs.

prof. Hoduț Natalia