Selectează o Pagină

În cadrul proiectului 4/4PentruPrieteni organizat de Ambasada Statelor Unite în România și American Councils for Intenational Education-România, din perioada 1-10 aprilie, s-au alăturat și elevii clasei I C.

Aceștia, însoțiți de doamnele învățătoare, Monica Gașpar și Raluca Bandi, coordonatorul de proiect, prof. Bianca Fernea, doamna Raluca Naom-președintele Asociației Pas cu Pas Oradea și câțiva părinți din clasă au explorat împreună Parcul I.C. Brătianu Oradea, descoperind fascinația naturii și responsabilitatea noastră față de ea.

Pe parcursul activității s-a investigat flora și fauna din parc și s-au purtat discuții despre importanța protejării mediului și impactul poluării aerului. Elevii au învățat că fiecare gest contează în lupta pentru un mediu mai sănătos și au căutat soluții creative pentru a deveni ECO-EROI în comunitatea noastră.

Momentul cel mai remarcabil a fost atelierul de creație, unde s-au confecționat pancarte cu mesaje ECO pentru colegii lor din școală. Aceste pancarte așezate în curtea școlii vor inspira și îndemna și alți elevi să devină ECO-EROI.

            Prof. Fernea Bianca

            Președinte Asociația Pas cu Pas Oradea- Naom Raluca