Selectează o Pagină

Toamnă aurie, început de an școlar, amintiri prețioase, forfotă, emoții mari, clipe unice, noi provocări…

Curtea Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea este tot mai neîncăpătoare pe an ce trece.

Astăzi, datorită unei munci susținute, această școală ce a fost fondată în 1784 / cu o tradiție de aproape 200 de ani are peste 1000 de elevi, 37 de clase, 100 de angajați și colaboratori. Pe parcursul întregii vacanțe de vară, în trei dintre cele patru clădiri ale instituției noastre de învățământ, s-au desfășurat renovări. De asemenea, au fost dotate multe săli de clasă și laboratoare în scopul îmbunătățirii procesului instructiv-educativ. Pe această cale, le mulțumim Episcopiei Greco-Catolice, părinților, elevilor și colaboratorilor noștri pentru tot ajutorul acordat și pentru faptul că prețuiesc educația atât de mult!

Elevii sunt beneficiarii strădaniei unei întregi echipe de oameni. Aceștia se află în centrul atenției noastre, a tuturor. Ei sunt și trebuie să fie întotdeauna cei mai importanți! Sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul timpului și munca noastră asiduă se reflectă în seninul din ochii copiilor. Alături de ei, redobândim simplitatea, bucuria lucrurilor mărunte și optimismul. Fericirea lor ne împlinește.

Curajul și inspirația de a pune în practică anumite idei, ce au dus la dezvoltarea liceului nostru, credem că au avut substratul inspirației divine. Ca școală ajunsă într-o nouă vreme și cu o nouă față, încercăm să venim în întâmpinarea tinerelor generații cu tot ce este mai bun, oferindu-le o rețetă echilibrată pentru suflet și minte deopotrivă.

Autor: Antonia Nica, Sarca Ioana