Selectează o Pagină

Erasmus VET KA102

Proiect  de mobilitate VET (KA102) „Formarea de viitori profesioniști prin stagii de pregătire practică la nivel european” finanțat de către ANPCDEFP prin Programul Erasmus+, desfășurat in perioada 2015-2017,  cuprinzând trei fluxuri a câte 8 elevi.

 

Proiectul a avut ca scop efectuarea stagiului de practică de către 24 de elevi de la calificarea Ajutor analist programator la societatea INFOL din Italia, Roma și dezvoltarea competențelor profesionale ale acestora în vederea unei plasări mai bune pe piața muncii.

 

Pe parcursul stagiului de practică elevii au fost însoțiți și coordonați de responsabilul cu formarea profesională din cadrul proiectului profesor de informatică Sorina Miheș. Din echipa de implementare a proiectului au facut parte, de asemenea directorul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” pr. prof. Dragoș Alexandru, prof. Coroianu Liana, dna Aciu Daniela.

În perioada 23 XI „“ 4 XII opt elevi din clasa XI B profil matematică-informatică de la Liceul Greco-Catolic „œIuliu Maniu” Oradea au efectuat stagiu de practică în Italia prin Programul Erasmus+ „œFormarea de viitori profesioniști prin stagii de pregătire practică la nivel european” finanțat de către ANPCDEFP (Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale).

citește mai mult

În perioada 10-24 aprilie 2016 a fost rândul altor opt elevi din clasa XI B profil matematică-informatică de la Liceul Greco-Catolic „œIuliu Maniu” Oradea de a efectua stagiul de practică în Italia prin Programul Erasmus+ „œFormarea de viitori profesioniști prin stagii de pregătire practică la nivel european” finanțat de către ANPCDEFP care se desfășoară în perioada iunie 2015-mai 2017 cuprinzând trei fluxuri.

citește mai mult

În perioada 30 octombrie – 13 noiembrie 2016 s-a desfășurat în Roma, Italia, a treia mobilitate în cadrul proiectului „œFormarea de viitori profesioniști prin stagii de pregătire practică la nivel european” finanțat de către ANPCDEFP prin Programul Erasmus+ și care se desfășoară în cadrul Liceului Greco-catolic „Iuliu Maniu” Oradea în perioada iunie 2015 – mai 2017. 

citește mai mult