Selectează o Pagină

Erasmus KA101

Proiect de mobilitate KA101 „Împreună pentru viitor” a fost derulat în perioada decembrie 2020-decembrie 2021, cofinațat prin Programul Erasmus Plus al Uniunii Europene.

 

 

Proiectul “Împreună pentru viitor” pe care Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” l-a derulat a reprezentat un prim pas spre formarea europeană de specialitate a unui număr de 9 cadre didactice a şcolii, organizat în 7 fluxuri de mobilitate şi care s-a dorit să acopere cât mai multe din nevoile identificate la nivelul şcolii. Cadrele didactice au participat la cursuri de formare organizate în Italia, Finlanda, Cipru, Ungaria, Austria, Croația.

S-a organizat si o activitate de Job Shadowing care a avut loc în perioada 15-17 decembrie 2021, în Ungaria, orașul Nyíregyháza, la Colegiul Greco-Catolic Sfântul Nicolae – ,,Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium és Kollégium”, la care au participat doamna director Nica Antonia, doamna profesor de limba germană Țiț Emanuela, profesori învățământ primar, Ursu Krisztina și Gaspar Monika.

BUGET APROBAT: 21615 EURO

Echipa de proiect a fost formată din:

  1. D-na Director  Antonia Nica
  2. D-na profesoară Natalia Hoduţ –responsabil proiect
  3. D-na profesoară învăţământ primar Gaspar Monika
  4. D-na profesoară Mihaela Olău
  5. D-na profesoară învăţământ primar Adriana Pintea
  6. D-na profesoară învăţământ primar Claudia Toth
  7. D-na profesoar ă învăţământ primar Kristina Ursu
  8. D-nul profesor  Cristian Varna
  9. D-na profesoară Emanuela Ţiţ

Proiectul de mobilitate Împreună pentru viitor, depus în cadrul Apelului național la propuneri de proiecte 2020, a fost aprobat și va primi un grant de 21.615 Euro, alocat din fondurile aferente Programului Erasmus+, Acțiunea  Cheie 1 – Proiecte de mobilitate  în domeniul educației școlare.

citește mai mult

Se spune că viața te duce acolo unde ai nevoie să mergi!

Privind astfel înțeleg de ce experiența mea în cadrul proiectului Erasmus+KA101 Împreună pentru viitor, care se desfășoară în școala noastră, mi-a purtat pașii în capitala Toscanei, orașul Renașterii, Florența, deși inițial aveam în plan altă locație.

citește mai mult

Oriunde te duci, du-te cu toată inima – Confucius

În cadrul programului Erasmus+ KA101 Împreună pentru viitor – proiect finanțat din fondurile EU, care se desfășoară în școala noastră în perioada decembrie 2020 – decembrie 2021, am participat în săptămâna  2-8 august la cursul de formare profesională Wien einmal anders, în Viena.

citește mai mult

În cadrul programului Erasmus+ KA101 Împreună pentru viitor – proiect finanțat din fondurile EU, care se desfășoară în școala noastră, am participat în perioada 23-27 septembrie 2021, în orașul Nicosia din Cipru la cursul „Group Fitness Trends in Schools”. La acest curs am fost participanți din: Croația, Franța, Polonia, Grecia, Spania, Portugalia și Romania.

citește mai mult

Proiectul “Împreună pentru viitor” – finanțat din fondurile UE, în cadrul programului Erasmus+ KA101, care se desfășoară în instituția noastră, Liceul Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu” Oradea, în perioada decembrie 2020 – decembrie 2021, mi-a oferit și mie, minunata șansă de a participa la mobilitatea care a avut loc la Budapesta, în perioada 1-6 noiembrie.

citește mai mult

Perioada decembrie 2020 – decembrie 2021 a fost una foarte prosperă pentru cadrele didactice ale Liceului Greco-Catolic Iuliu Maniu Oradea. Am reușit să participăm și să beneficiem de activități și cursuri de formare prin proiectul Împreună pentru viitor,  finanțat din fondurile UE, în cadrul programului Erasmus+ KA101.

citește mai mult

Proiectul ,,Împreună pentru viitor” –  finanțat din fondurile UE, în cadrul programului Erasmus+ KA101, care s-a derulat în instituția noastră, Liceul Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu” Oradea, sub coordonarea doamnei profesor Natalia Hoduț, în perioada decembrie 2020  –  decembrie 2021, a ajuns la final.

citește mai mult